Indlæg

Er der åndelig aktivitet på Østjyllands Museum?

​​Jeg blev i slutningen af november måned kontaktet af en mand

fra egnsarkivet i Norddjurs Kommune. Han ville gerne høre om sjæle, hjemsøgte huse, energier, og hvad er hvad..

Vi fik en længere snak om ovennævnte, og hvad det vil sige at være og arbejde som medie. Jeg blev spurgt om, jeg kunne have lyst til at møde op et sted han ville vælge, og se om der kunne stilles ind på en eller flere sjæle, og den ”udfordring” tog jeg da gerne..

Carl Svenstrup havde engang udtalt, at der i hvert fald ikke var sjæle spøgelser eller lign. i den gamle købmandsgård, i dag Østjyllands museum. Så hvorfor ikke prøve her. Sådan blev det, og hans udsagn blev modbevist.

Midt januar mødte vi tre mand/kvinder op i museets lokaler. Og der gik ikke lang tid før første sjæl henvendte sig. Dernæst næste, der også gerne ville igennem, samt enkelte

personer, der kunne fortælle, at de havde ting på lageret.

Det spændende her er, at de lyde der blev beskrevet, var hørt af mere end en. Dvs flere af hinanden uafhængige personer, har været vidne til lyde forårsaget af sjælelig altivitet.

Ting fra lageret kunne bekræftes at have tilhørt eller være fra område som beskrevet..

Jeg takker Østjyllands Museum og Bent for denne meget spændende oplevelse.. 3 timer i godt selskab med den åndelige verden og fortællinger fra deres respektive tidsaldre.

Til oktober bliver hele artiklen trykt.

Jeg er blevet spurgt om, hvilken musik jeg bruger før evt sittings..

Jeg kan hermed varmt anbefale disse links til musik på youtube..

https://youtu.be/NR351WlGC4I

https://youtu.be/74uQghVd9Mo

​​

Udtalelser​

Og så kan jeg fortælle dig den fantastiske nyhed, at ringen netop er blevet FUNDET!! Vi besluttede os for at lede ved vasken og vinduet hvor du følte mest energi, vi prøvede at mærke under en sideliste mellem skabene lige deromkring og vupti, der gemte den sig under!

Det har været utrolig fascinerende at opleve dig arbejde på den måde og jeg kunne utrolig godt tænke mig at prøve afdøde kontakt eller andet ved dig en dag.

Fortsat rigtig god weekend

​Hej.. 

Jeg har lige haft den fedeste oplevelse, jeg så gerne vil dele med jer 😍 Og I må også meget gerne dele. Den fantastiske kvinde Pia Appelt har bl.a. synske evner og hjulpet mig tidligere i andre sammenhænge. Hun har hjulpet mig med at finde mit pas, som jeg havde ledt efter i adskillige dage og var ved at opgive at finde. Det første jeg beder hende om hjælp og hun tuner ind på mig og mærker energierne, gik det stærkt. Hun guidede mig ind i det mørkeste rum i huset og i en lille skuffe gemt bag noget andet “skrammel”.....vupti, der lå mit pas 💪🏼 Fandme godt gået og jeg er dybt imponeret og taknemmelig 🥰 Nu slap jeg for at skulle investere i nyt pas. Tag et kig på hvad Pia tilbyder, hvis I en dag skulle stå i en situation og føle behov for hjælp. Anya Karina 

Hejsa Pia. Jeg var inde og høre dig i viborg torsdag aften. Det var mig med min mor og perlekæde og søsteren der var død i barsels seng. Jeg syntes lige du skal vide at du ramte så meget plet, og da jeg kom hjem kontaktede jeg min søster for at høre om det ekstra rum i skuffen. Der var ikke nogen, men min nieces datter kunne fortælle at hun havde lagt den ned i et lille rum i sin mors smykke æske og den var gemt i en skuffe. Så nu får jeg mit smykke. Er total glad i hele kroppen nu. Stor kærlighed til dig. Fra Inge birte.​

Hej
Jeg har haft store problemer med at finde ro sidst på aftenen og dermed falde i søvn. Det har oftest været halve nætter hvor jeg ikke har sovet og har sat mig op for at se fjernsyn for at få noget andet end tanker ind i hovedet. Det har så gjort at jeg har været nødt til at sove hver formiddag for at få sovet blot lidt.
Så fik jeg Pia til at fjernheale mig, og allerede samme aften sov jeg enormt godt og har gjort det lige siden. Jeg skylder Pia stor tak fordi det er lykkedes så godt.
Kærlig hilsen Bo Præstholm.
PS jeg kan kun anbefale Pia til healing. 

Virkelig flot arbejde du lavede i Ikast her til aften 😊🙏♥️ Jeg syntes du brænder igennen på en smuk og nænsom måde og samtidig også med stor indføling og empsti og du er skarp på dine detaljer og beviser - Godt gået 😊 og hyggeligt at hilse på dig igen.

Kh Sofie

Du er mere end velkommen til at kontakte mig såfremt du ønsker at vide mere.​

Skriv til mig​

Såfremt du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder, og du vil hurtigst muligt blive kontaktet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Pia Appelt

Clairvoyant og formidler ved afdødekontakt

CVR: 39863146​

Vestervej 7, st., ​8500 Grenaa

Google Maps

Kontooplysninger​:

MobilePay: 161816

​Reg nr. & Konto nr.: 1551 - 4042291129

Kontakt mig​

Følg mig Facebook